adam's FotoPage

By: azmi adam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Jun-2008 19:51 Email | Share | | Bookmark
titise GERMANY a.k.a bLACk FOreST

 
 
 
View all 8 photos...
jejalan sambil menghiburkan hati yang luka lara hahahaha so sesambil main setting kamera baru hehehehe kalau nak tengok banyak gi blog aku di http://apengprivatearea.blogspot.com/
tempat ni kat titise german k bukan di grik

jauh ni beb bukan dekat

batu n batu ni la black forest

ni leh naik bot ni tapi dah tutup tokey balik dh

lawa kan umah ni

erm mancing best ni

best oo kamera ni

muka moody ni, berani tegur la makan kaki mau

kedai kuku clock


Saturday, 7-Jun-2008 09:54 Email | Share | | Bookmark
tambunTAMBUNtambunTAMBUN

 
 
 
View all 32 photos...
LAma x update kan hahahaha aku sekarang jauh ngan internert yang hazab lembab so sabar jer la, aku bukan kat cherbough sekarang ni aku kat friebourg germany hahaha ader kejer sikit kat sini, jadi boringkan xtau nak buat aper ari ni aku try la mementalkan diri mengupdatekkan benda ni, so entry kali ni banyak gambar dari percutian aku ari tu gi tambun gi shopping hahahaha























Wednesday, 30-Apr-2008 20:33 Email | Share | | Bookmark
.....................LONDON SEY........................

 
 
 
View all 45 photos...
dah lama dah nak update entry ni tapi busy sangat sebb banyak kejer, ni pun baru balik dari malysia ni baru aku update sikit entry ni sebelum aku buat entry masa kat malaysia ari tu, banyak gak gambar masa kat malaysia, gambar ni aku amik masa aku kursus di poole ngan norwich ari tu, time nak balik kami singgah jap london yang xmesra rakyat ni k tengok la













Tuesday, 29-Apr-2008 18:54 Email | Share | | Bookmark
...................ibu nah amik ni hehehehe............

 
 
 
View all 8 photos...
erm ari2 isteri aku tanyer, asyik gambar nurin ngan ayh jer, gambar ibu maner hahahaha bukan xnak kasi masuk tapi biarlah depa kenal aku ngan anak aku jer tapi dah hari2 tanya soalan samer jammed gak bai hahahaha jadi nak puaskan hati dia aku masukkan gambar dia sikit kat sini hehehe ni pun jenuh memilih ni tau ibu ader gambar dia ngan kengkawan dia, ader gambar ngan anak dia (anak aku la)

yang aku ingat gambar ni depa pi tambun aku
xturun flight lagi ni

si kecik ni buat geram hahahaha

dah la nurin xpayah buat muka bersalah

yang ni kat sekolah dia aku xkenal pun saper

ni ngan best pren dia la si ila

gebu kan anak aku

dua2 kuat senyum ni bahagiakan aku hehehe

aku ingat gambar ni, xtido kami bila gegirl ni demam sampai biru badan dia


Saturday, 26-Apr-2008 09:29 Email | Share | | Bookmark
norwich di tangan la plak!!!!!!!!!!!!!!

 
 
 
View all 19 photos...
10 hari aku kat sini hazabnyer, boringnyer semua ader, seminngu xmakan nasik kat sini oi asyik makan sandwich jer, erm kat sini aku letak la gegambar yang aku snap kat norwich ni xberapa menarik pun ara sini berbanding poole, mungkin aku xjumpa kot tapi xtau la, tapi banyak gak duit habis kat sini asyik menyoldes jer maner tahan beb murah2 kat sini

ha bukti ni

lepak hotel ni la antik gila

aku pun xtau tempat ni nama aper

double decker

konsert free ni

red indian maaa










[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net